پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۰۳

ترکیه آماده اعزام نیروهای خود به گذرگاه رفح است

ترکیه آماده اعزام نیروهای خود به گذرگاه رفح است

آنکارا از آمادگی خود برای اعزام نیرو به گذرگاه رفح در مرز مصر و غزه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه حریت، این نیروها نظامی نبوده و از افراد عادی تشکیل شده اند تا بر گذرگاه رفح نظارت کنند.  

تا کنون نظامیان مصری در گذرگاه رفح مستقر بودند اما حماس با حضور آنها در این منطقه مخالف است از همین رو امکان استقرار نیروهای ترک در این منطقه افزایش یافته است.

در همین رابطه روز یکشنبه نیز "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه اعلام کرد که آنکارا برای کنترل گذرگاه رفح فقط از غیرنظامیان استفاده خواهد کرد.

به نوشته روزنامه حریت، حماس با استقرار نیروهای ترک در گذرگاه رفح مشکلی ندارد و با حضور آنها موافقت کرده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای ترک در قالب نیروهای اتحادیه اروپا در رفح مستقر می شوند، چون مصر با بازگشایی این گذرگاه بدون حضور ناظرانی از تشکیلات خودگردان و اتحادیه اروپا مخالفت کرده است.  

ترکیه در حالی از آمادگی خود برای اعزام نیروهایش به گذرگاه رفح خبر می دهد که روز یکشنبه وزیران امور خارجه ترکیه، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کشورهای عربی نشستی را در بروکسل با هدف بررسی اوضاع غزه برگزار کردند که اتحادیه اروپا در پایان آن در بیانیه ای خواستار اتحاد و یکپارچکی جناح های فلسطینی به منظور تسهیل در امر کمک رسانی به اهالی غزه شد.

کد خبر 824060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha